Економска конференција

У суботу, 25. новембра 2017. године на Економском факултету у Београду одржана је Друга конференција за наставнике економске групе предмета средњих стручних школа „Економија, пословно управљање и статистика – савремене тенденције у средњем стручном образовању“.

Професори наше школе који су присуствовали: Марија Боговић, Сања Матић, Љиљана Столески, Снежана Војновић, Мирјана Живуљ, Николина Шушњар, Бранислав Ровчанин, Иван Панајотовић и Стојан Коњевић.

Конференцију је отворио Декан Економског факултета Универзитета у Београду, проф. др Бранислав Боричић, а скупу су се обратили и представник Заједнице економских, правнобиротехничких, трговинских и туристичко-угоститељских школа, као и представник Завода за унапређење образовања и васпитања Републике Србије. Конференцији је присуствовало 112 наставника из средњих школа са територије целе Србије.

Кроз пленарна излагања, учесници конференције могли су да се упознају са могућностима увођења циркуларне економије у наставним програмима за средње школе и са иновацијама у наставним плановима и програмима у стручним школама из области економије. Рад се потом одвијао по секцијама  које су се односиле на педагошко-методичке аспекте наставе стручних предмета.

У поподневним часовима, семинар „Креирање, евалуација пословних идеја и израда пословног (бизнис) плана“ реализовали су проф. др. Благоје Пауновић, редовни професор Економског факултета у Београду, и асистенти, Челиковић Зорица и Милутин Добриловић.

unnamed

Поставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: